A fogorvos segít! - blog

Takács Dental: a legnagyobb bizalommal, a legegészségesebb fogakért

Takács Dental: a legnagyobb bizalommal, a legegészségesebb fogakért

Őszintén vallja be az olvasó: a sivár, rideg, gyakorlatilag személytelen közeg helyett, inkább a barátságosabb környezetet részesíti előnyben és szívesebben tér vissza oda, legyen szó bármilyen szolgáltatásról. Különösen igaz mindez a fogorvosi rendelőkre. Amennyiben az első mondatra a válasza „igen”, akkor a Takács Dental szolgáltatásaival, teljesen meg lesz elégedve mind a személyzeti állomány, mind a környezet tekintetében.

Dr. Takács László fogorvos elmondta, hogy az empátia és a barátságos közeg azért is fontos, mivel az emberek nem jókedvből, hanem egy sokszor zavaró problémával keresik fel, amiben a kollégáival közösen, a megoldást jelentik. Ezért az udvarias stílus és a megértő hozzáállás elengedhetetlen annak érdekében, hogy sikeres legyen a kezelés, hosszú távú legyen a probléma kiküszöbölése, természetesen az elvégzett munkára garanciát vállalva.

A szakember kiemelte a környezet jótékony hatását is: a Takács Dental nem hasonlít egyetlen kórházi-fogorvosi rendelőhöz sem, mind a váróteremben, mind a fogorvosi székben otthonosan, baráti légkörben érezheti magát a paciens. A nyugodt környezet mellett elengedhetetlen a széleskörű, hozzáértő fogászati szolgáltatás is, ennek záloga dr. Takács László harmincéves szakmai tapasztalata, neki és a munkatársainak a magas fokú felkészültsége és a Takács Dental korszerű, gépészeti felszereltsége is. Különösen lényeges az orvos és páciens közötti párbeszéd: a fogorvos elmondta, hogy minden beavatkozást, csakis a pacienssel való, akár részletekbe menő konzultáció után valósít meg.

Manapság a szájhigiéniai és fogkozmetikai kezelések különösen keresettek, dr. Takács kiemelte, hogy legyen szó fogtömésről, fogpótlásról, bármilyen, fogakkal kapcsolatos beavatkozásról, minden páciens a legkiválóbb szolgáltatást kapja a lehetőségeknek és igényeknek megfelelően. Kuriózumként megemlítette, hogy több mint egy évtizede szorosan együttműködik egy fogtechnikai laborral, ami abban az épületben található, ahol a III. kerületi magánrendelője: mindez lényeges, hiszen folyamatos konzultációt tesz lehetővé a páciens, fogorvos és fogtechnikus között, jelentősen lerövidítve a kezelés idejét.

A Takács Dental nem csak a felnőtteket, hanem a legkisebbeket is szeretettel várja. A szakember hetente egy alkalommal osztályokat is fogad a rendelőjében, így garantált, hogy a gyermekeknek is hathatós segítséget tud nyújtani, a „fogas” problémáik leküzdésének érdekében. Dr. Takács László a páciens és a fogorvos közötti párbeszédben hisz: ha a kommunikáció kiválóan működik és mindkét fél teljes bizalommal viseltetik egymás iránt, nincsen lehetetlen!

Szadai fogászat: 2111 Szada, Dózsa György út 76. Telefon: 06-28-405-440
Rendelés: hétfő, szerda péntek: délelőtt kedd, csütörtök: délután.
Budapesti fogászat: 1033 Bp., Flórián tér 4-5. I. em. 1. Telefon: 06-1-367-72-79 Rendelés: hétfő, szerda: 16-21 óráig, illetve megbeszélés szerint.
Telefonszám: 06-20-944-77-71
Email cím: takacsdental@gmail.com